Pedicure Praktijk Anne-Marie

Welkom op mijn website,  Ik ben Anne-Marie Nkurunziza, gediplomeerd pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Kijk gerust even rond. En wie weet tot snel ! Kwaliteit en aandacht voor uw voeten.
 

Contact opnemen

pedimamblij

Welkom

We hebben allemaal wel eens schaamte of een ongemakkelijk gevoel bij het tonen van sommige lichaamsdelen. Een van die lichaamsdelen is voor velen de voeten! Doordat ze continue in onze schoenen verstopt zitten, vergeten we ze vaak de zorg en aandacht te geven die ze nodig hebben. Terwijl ze juist zo belangrijk zijn, ze dragen ons lichaam en brengen ons overal heen. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de zorg als verpleegkundige en apothekersassistente kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. 

Dus wees niet bang om een afspraak te maken, stap over uw schaamte heen en geef u voeten de aandacht die ze verdienen. Tenslotte is het enige wat u hoeft te doen : zitten en ontspannen, want uw voeten zijn mijn zorg

Tot gauw !

Anne-Marie Nkurunziza.     

Openingstijden 

Ma         gesloten 

Di          gesloten 

Wo        gesloten 

Do         9:00 - 16:00 

Vrij        gesloten

Za          9:00 - 16:00

Zo         gesloten 

diversefeet

Medische Pedicure 

Vanaf volgend jaar juli (2024) ook medische pedicure behandelingen. Volg de ontwikkelingen op mijn website. De medische pedicure bestaat uit gespecialiseerde behandelingen voor o.a. de Diabetische voet, Reumatische voet kindervoeten en nog veel meer. 

pedizoomb3

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

voetverzorging_1402803932